imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A legjobb 1 eurós appok


Mindig akadhat egy kósza egy eurónyi összeg a kártyánkon, amit nem sajnálunk appokra elszórni, főleg ha hasznos darabokat kapunk a pénzünkért. Cikkünkben összeszedtünk néhány olyan alkalmazást, amivel biztosan nem fogsz befürödni, és nyugodt szívvel ajánljuk őket.

Plague Inc.

Tipikus időgyilkos játék, évek óta az egyik legnépszerűbb az App Store letöltési listáján. Ha játszanál egy összetett, izgalmas, mégis könnyen és bárhol játszható játékkal, akkor mindenképp erre költsd el a maradék 1 euródat. Egy járványszimulációs játékról van szó, ahol a döntéseink, a sikereink befolyásolják a világ működését. Elnökök bukhatnak, népek tűnhetnek el a Föld felszínéről köszönhetően az általunk kifejlesztett vírusoknak. Az alkalmazásban természetesen az egy eurós áron felül is költekezhetünk, ezek által gyorsíthatjuk az általunk gerjesztett folyamatokat.
Nem vagyok az a tipikus mobiljátékos, de a mai napig le tud kötni a Plague Inc.

screen520x924

Bokeh Pro Camera

Ha eddig azt hitted, hogy a gyönyörű bokeh hatás csak a profi fotósok kiváltsága, akkor téged nagyon félretájékoztattak. Ennek az appnak a segítségével iPhone-os fényképeinket láthatjuk el különböző mértékű blur hatásokkal, végeredménynek pedig profin elmosott fényeket kapunk. Annak ellenére, hogy nem vagyok az Instagram fotózás megszállottja, szinte napi szinten elővettem és kísérletezgettem vele, hiszen minden napra jutott valami újdonság. Nem kihagyhatatlan, de simán megéri az egy eurós árat.

bokehpro

Modern Atlas Travel & City Maps

Ha szereted a természetet, a friss levegőt, vagy csak mindened az utazás öröme, akkor ezt az appot egyértelműen neked szánták a fejlesztők. A mindössze egy eurós árért 21 000 útikönyv, számos egyéni térkép, virtuális túrák és fotók várják a kalandra éhes egyéneket. Azok pedig, akik tanácstalanok, hogy merre érdemes elindulni a nyaralás/telelés során, vagy hogy mely helyeket ajánlott bejárni a világ leggyönyörűbb tájaiból, a lehető legjobb választás. A tartalmat itt is a közösség formálja és értékeli, mint például a TripAdvisor és ehhez hasonló appokban. Nekünk nagyon bejött, igazi “must have” alkalmazás.

modern-atlas

TinType

A fotós alkalmazásokkal Dunát lehetne rekeszteni, ám van jó néhány egyedi darab is. Ilyen például a TinType, aminek segítségével a legfrissebb fotókkal is olyan érzést kelthetünk, mintha legalább is 50-60 évvel ezelőtt készültek volna. Másodpercek alatt dobhatunk a képre egy kis vignettálós effektet, játszhatunk a képek élességével, a kontraszt helyes megadásával pedig igazi retro hatást érhetünk el – a fekete-fehér filter teljesen magától értetődő ebben az appban. Látom magam előtt, ahogy 2017 menő nagyijai az iPaden tárolt, unokákról készült fotókat egy kicsit személyre szabják; amúgy is tombol a retró láz.

tinytype
iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!