imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Átvette a hatalmat az iOS 12, mostantól ez a legnépszerűbb iOS


Csak két hétbe tellett az új rendszernek, hogy az élre törjön, mostantól több az iOS 12-vel operáló iPhone és iPad, mint bármelyik másik korábbi rendszerrel.

A Mixpanel felmérése szerint két héttel az iOS 12 hivatalos rajtja után, október 4-én a készülékek 47,54%-án iOS 12 futott. Akkor az iOS 11 45,59%-on állt, így túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy

az iOS 12 jelenleg a legnépszerűbb az Apple mobil operációs rendszerei közül.

Nem rossz teljesítmény ez ilyen rövid idő alatt, bár annyira nem vagyunk meglepve, az iOS frissítések mindig is híresen gyorsan szoktak terjedni, főleg Androidos szemmel nézve.

Tegyük hozzá ugyanakkor, hogy ez nem az Apple hivatalos statisztikája, a Mixpanel rendszerint valamivel felül szokta értékelni a számokat a valós adatokhoz képest, de azért jó közelítéssel megbízhatóak a számok.

A Mixpanel tavaly is megnézte a terjedés mértékét. Akkor két héttel az iOS 11 bemutatása után csak 38,5%-on állt a mutató, azaz az iOS 12 érezhetően jobban terjed, mint elődje. Ennek okait nem nehéz feltárni: az iOS 11 rajtja elég botrányosra sikeredett, míg az iOS 12 magasan az egyik legstabilabb rendszer az utóbbi időkből. A csak a legújabb készülékeket érintő charging-gate-en kívül semmi komolyabb panasz nem érkezett, ez pedig minden bizonnyal jótékony hatással van a terjedési sebességre is.

Csak így tovább!

Forrás: MacRumors

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!