imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

A Microsoft alkalmazások iOS-en is átálltak a sötét oldalra


Végre ez is elérkezett: mostantól az MS Office legfontosabb alkalmazásai iPhone-on és iPaden is átkapcsolnak Dark Mode-ba! Természetesen a Word, az Excel és a PowerPoint is köztük van.

Bár Macen már régóta használható sötétszürke háttérrel a fentebb felsorolt programok közül mindegyik, sokan a telefonunkon vagy a táblagépünkön is bőszen nyomkodjuk őket, tehát ideje volt, hogy itt is elérkezzen ez a frissítés. És bár a címben iOS-t említettem, az iPadOS felhasználók is bátran frissíthetik az appokat, rájuk is hasonló újítások várnak.

A Microsoft terve eredetileg az volt, hogy az új operációs rendszerek (iOS 13 és iPadOS) érkezésére sikeresen végrehajtják ezt a fejlesztést, azonban hiba csúszott a számításba, és végül csak az Outlook burkolózott sötétbe. A várakozásnak azonban vége, az új frissítéssel az egyik leggyakrabban használt szövegszerkesztő, táblázatkezelő és diabemutató applikáció esetén is elérhető a Dark Mode.

Az appok frissítését követően nincs más dolgod, mindegyik alkalmazás úgy nyílik majd meg, ahogy az eszközöd beállításaiban szerepel. Mindig sötét, mindig világos, vagy éppen időről időre váltakozó módon. Én például előbbit alkalmazom, ugyanis én nem a képernyő fényének csökkentése, vagy az akkuidő meghosszabbítása miatt használom a Dark Mode funkciót, egyszerűen baromira jól néz ki.

Mostantól pedig ezeket a Microsoft appokat is így használhatjuk majd (iPhone, iPad):

  • Outlook
  • Word
  • Excel
  • PowerPoint
  • OneNote

Te melyik oldalon állsz? Sötét vagy világos?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!