imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

A PowerBeats Pro elszabadul – videó


Elit sportolókon mutatja be a Beats legújabb sportfülesét legfrissebb promójában. Nézd meg a nap legmenőbb egyperces videóját!

Az Apple által tulajdonolt Beats nemrég jelentkezett hosszú hallgatás után legújabb termékével, a PowerBeats Próval, ami gyakorlatilag felfogható az AirPods sportkiadásaként is (a lényegi rész, a H1 chip megegyezik bennük).

Ugyan a termék csak májustól lesz elérhető, most kaptunk egy kis kedvcsináló videót, amiben kiemelkedő sportolók (a Beats arcai) hordják edzés közben. A fókusz végig a fülesen van, kifejezetten jól sikerült a képi hatás (nem is vártunk mást), és jól illusztrálja, hogy milyen körülményeket bír ki. A a triplaszaltó alatt nem esik ki, akkor valószínűleg nekünk is jó lesz kocogni vagy a konditeremben:

Neked is megjött hozzá a kedved?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!