imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

A Pro design mellett olcsóbb is lett a Powerbeats!


Végre hivatalosan is bejelentették az új Powerbeats érkezését, ami hivatalosan holnap kerül forgalomba. Az előzetesen vártakhoz képest kaptunk pár pozitív meglepetést.

A Powerbeats 3 sportfüles ráncfelvarrása érett már egy ideje, így kifejezetten örültünk, amikor múlt héten kiszivárgott: jön az új Powerbeats (hivatalosan nem 4-nek hívják). Az akkori cikkünkben leírtakból gyakorlatilag minden bejött, két extra jó ponttal.

A design valóban a Powerbeats Próra hajaz (a nyomható oldalsó gombokkal), ami mindenképp pozitív, mert alapvetően egy kényelmes és stabil kialakításról beszélünk. Ugyanazt az AirPodsokból örökölt chipet kapja meg, így intelligensebb lett, működik már a hangvezérlés. Valószínűleg ennek köszönhető továbbá az is, hogy az eddigi 12 órás üzemidő helyett immár 15 órát ígér a Beats, ami kifejezetten örömteljes javulás. Mindezt víz- és izzadásálló kivitelben, hogy egy stabil társ lehessen sportolás közben. Bejött a Lightning port töltés is.

A hab a tortán pedig az ár: a Powerbeats 3 eredeti ára 199 dollár volt, míg az új Powerbeats 149 dollárba kerül majd! Ez a gyakorlatilag 25%-os árcsökkenés kifejezetten jól jön, így tényleg az egyik legjobb sportfüles lehet a piacon. A magyar árak eddig nem ismertek (és a forint jelenlegi árfolyama kicsit beleszólhat), valószínűleg a piacra kerüléskor tudjuk majd meg.

A korábbi infóknak megfelelően 3 alapszínben érkezik: fehér, fekete, piros. Vélhetően a jövőben majd új, limitált kollekcióval jön ki belőle a Beats, de ezek a színek is kifejezetten jól sikerültek.

Az USA-ban hivatalosan holnap kezdődik majd az értékesítés. Ez pedig azt is jelenti, hogy gyakorlatilag biztos a ma esti iOS 13.4 frissítés, ami már támogatni fogja az új Powerbeats-eket is.

Én elöljáróban már alig várom, hogy tesztelhessem. A Powerbeats Pro is nagyon csábított már a nyáron, de ár-érték arányban ez látatlanban is instant getnek tűnik, és a piac egyik legjobb sportfülesének. Főleg azok számára, akik az Apple ökoszisztémát használják.

Neked mennyire jön be az új Powerbeats?

 

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!