imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

A régebbi rendszereket használók számára is érkeztek frissítések


Nem mindenki vált azonnal a legújabb készülékekre és a legújabb operációs rendszer verziókra. Ismerve, hogy az Apple eszközei képesek az “örökkévalóságig” elműködni, bőven akad olyan aktív használatban lévő eszköz, melyek már nem támogatják a legújabb szoftvereket.

Nézzük sorba, mihez mi érkezett.

A harmadik generációs Apple TV 7.4-es rendszerét a 12H885 buildszámú 7.5-ös rendszer váltotta. Az egyelőre ismeretlen, hogy milyen új változások léptek életbe a régebbi Apple TV-t használók számára.

Ezzel egyidőben az iOS rendszere is frissült 12.4.6-os verzióra. Ez azok számára lehet hasznos, akik továbbra is iPhone 5s, iPhone 6, iPad Air, iPad mini 2, valamint iPad mini 3 eszközökkel futnak. Az iOS 12 legújabb verziója a januárban kiadott 12.4.5-öt frissíti.

Továbbá megjelent a watchOS 5.3.6, mely lehetővé beszi a Series 0 eszközök frissítését, valamint az újabb órák régi iPhone-okhoz kapcsolását.

A tegnapi macOS Catalina 10.15.4 mintájára érkezett a 2020-002 számú biztonsági frissítés a macOS Mojave 10.14.6 és macOS High Sierra 10.13.6 rendszerekhez is.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!