imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A Teslától akasztott magának dizájnert az Apple


Lehet, hogy mégis lesz Apple Car?

Andrew Kim dél-koreai származású, de Kanadában nevelkedett dizájner még egyetemi évei alatt, 2012-ben vált híressé azzal, hogy hobbiprojektként új, letisztult dizájnnyelvet talált ki a Microsoft-nak. A vállalatnak annyira megtetszett a dolog, hogy rögvest fel is vette magához a fiatal tehetséget, aki éveken keresztül dolgozott olyan projekteken, mint a Windows 10 felülete, a HoloLens vagy az Xbox One S.

Ezután az út a Teslához vezetett tovább. Itt is többféle járművön dolgozott, például a Model 3, S, X és Y variánsokon, vagy a Roadster V2-n és Semin. Elsődlegesen a kabin belső terének megtervezése volt a feladata. A legnagyobb kihívás elmondása szerint az volt, hogy ezeket az autókat ember és autópilóta is hajtja majd, ezt pedig figyelembe kellett venni tervezéskor is.

Ezt a melóját hagyta most ott az Apple kedvéért. Instagram profilja alapján egészen pontosan múlthét kedden volt az első munkanapja az Apple Parkban. Azt, hogy milyen beosztásban, milyen projekteken fog dolgozni, sem ő, sem az Apple nem árulta el.

Andrew Kim

Pont a Teslás múlt miatt azonban egyes sajtóorgánumokban már meg is indult a találgatás, hogy esetleg az Apple Car projektre állíthatták rá, amit Doug Field sztármérnök visszatérése az Apple-höz is erősíthet.

Ez persze csak egy teljesen megalapozatlan tipp, hiszen Kimnek éppúgy van tapasztalata AR/VR szemüveg tervezésben és felhasználói interfészekben is. Mindenesetre egy biztos: az Apple ismét gazdagabb lett egy kiváló, tapasztalt szakemberrel.

Forrás: The Verge

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!