imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

A tökéletes médialejátszó – Infuse 6


Múlt héten került fel az App Store virtuális polcaira az Infuse 6. változata, amivel még feljebb emeli a lécet a kényelmes médiafogyasztás terén iOS-en és tvOS-en egyaránt.

Az alkalmazásra nyugodtan rá lehet aggatni a legjobb médialejátszó címet, ugyanis nem csak rendkívül esztétikus megjelenésével tűnik ki a tömegből, hanem széleskörű támogatásával is. Az app képes megbirkózni szinte minden videó formátummal, legyen az AVI, MKV, MP4 vagy akár egy 4K HDR ISO.

Ezeket a fájlokat pedig elég valamilyen felhőbe feltölteni. Viszont amiért én igazán szeretem, és nap mint nap használom, az a NAS támogatása: otthoni szerverünkhöz is tökéletesen hozzáfér az app, így a családi videók, sorozatok lejátszása gördülékenyebb és kényelmesebb lehet, mint eddig valaha.

A motorháztető alatt is csinos

Az új verzióban érkezett motornak köszönhetően akár a gigantikus 90GB-os fájlokkal is simán elbánik a program, amibe bármikor szaggatás nélkül beletekerhetünk, és a kis preview nézetben láthatjuk, hogy mi is történik az adott résznél. Emellett filmeknél és sorozatoknál az OpenSubtitle oldalról képes letölteni feliratokat, mostantól teljesen reklámmentesen!

Az iCloud szinkronizációnak köszönhetően pedig bármelyik eszközön ott folythathatjuk az adott videót, ahol abbahagytuk. Természetesen a könyvtárunk felépítése és tartalma is folyamatos összhangban van az Apple TV, iPad és iPhone között.

Amikor számít a külső

Az app mindezek mellett az adott fájl címéből ügyesen ki tudja találni a film vagy sorozat pontos nevét, amihez aztán egy adatbázisból képes hozzárendelni borítóképet, akár magyar nyelven is. Automatikus kategorizálást is végez, műfajok vagy filmsorozatok alapján. Így ha Marvel maratont szeretnénk tartani, nem kell egyesével összevadászgatni a filmeket, ott lesznek azok nekünk egy helyen.

Egyéb ínyencségek

Az alkalmazás Pro verziója elhozza az AirPlay 2 támogatást – hogy az egész ház tudjon dübörögni egy jó akciófilm közben – és DTS-HD, 24 bites Dolby Audio lejátszást, ha van ilyen hangsáv a videó mellé. Emellett csak ez a változat képes a felhőből való lejátszásra is.

Az Infuse Pro megvásárolható havi/éves előfizetéses rendszerben, örökre érvényes opcióval, amikor a jövőben megjelenő nagyobb verziószámokat is megkapjuk, és simán egyszeri fizetéssel is (ilyenkor kizárólag az Infuse 6 Próhoz jutunk hozzá, a késpbbi frissítésekhez nem).

Töltsd le az Infuse 6-ot az App Store-ból (iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV – ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlást tartalmaz)

NAS-ban gondolkozol? Az iSTYLE-nál kapható Apollo 2 felhőtárhely kiváló sebességet és nagy tárolókapacitást biztosít!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!