imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

A tűz és a jég játéka – új Apple kísérleti videó


A csodás képsorok után ezúttal is a kulisszák mögötti videó az, amitől végleg leesik az állunk.

Az Apple az elmúlt egy évben folyamatosan pakolja ki az iPhone-okkal felvett kísérletek videóit. Az érdekesebbnél érdekesebb képkockák mellé azt is meg szokták osztani, hogyan készült. A most kirakott negyedik epizódban a tűzön és a jégen van a hangsúly. Kezdjük magával a kicsit Trónok Harcás áthallásos című videóval:

Ezt követően pedig betekintést kapunk a kulisszák mögé. Az látható, hogy ezúttal a “srácok” a műhelyben igazán kitettek magukért: kreatív módszerekkel alkották meg a látványos jelenségeket. Az iPhone-oknak “csupán” annyi volt a dolga, hogy minden apró részletet torzítás nélkül képesek legyen visszaadni. És ebben egyáltalán nem okoztak csalódást ezúttal sem:

Számomra továbbra is az a legérdekesebb a sorozatban, hogy az iPhone-okat gyakorlatilag gyári állapotban használják. Az elején még Mátrix stílusú rendszerekkel operáltak, mostanra már csak előpattintják a zsebükből telókat.  Nincsenek extra lencsék, több szabadságot engedő szoftverek, védőtok, de még egy gimbal sem. Simán kézben tartva áthúzzák a lángcsóván keresztül a gyári állapotú készüléket, ami gond nélkül teszi a dolgát: csodálatos képeket készít.

Nehéz elhinni, hogy ezeket tovább lehet fokozni. De ha “csak” ez a szint marad, akkor is várjuk a következő részt!

Te milyen kísérleti videót néznél meg a legszívesebben?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!