imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

A Warner Musictól érkezik az Apple Music új vezetője


Az Apple Jeff Bronikowskit, a Warner Music korábbi ügyvezetőjét kérte fel, hogy vegye át az Apple Music stratégiai vezetését.

Bronikowski a minap jelentette be a változást LinkedIn-en, mondván alig várja, hogy új szerepkörében dolgozhasson. A Reuters megkeresésére azonban egyelőre sem ő, sem az Apple nem reagált. Munkaideje nagy részét New Yorkban tölti majd, de gyakori látogatója lesz Culver Citynek és persze Cupertinónak is. Arról egyelőre nincs hír, kinek felel majd Bronikowski, illetve pontosan hol is helyezkedik majd el a hierarchiában.

Nem, Loki nem dolgozik az Apple-nek.

A váltást az Apple részéről több dolog is indokolta, de a legfőbb egyértelműen az, hogy igen komoly lemaradásban vannak a Spotifyhoz képest. Míg utóbbi nagyjából 125 milliós táborral büszkélkedhet, az Apple Music rajongóinak száma valahol 60 és 70 millió között lehet. Igaz, ebben az is szerepet játszhat, hogy míg a Spotify névlegesen nem kötődik egyetlen eszközhöz sem, addig az Apple Musicot tudatosan, vagy tudat alatt, de társítjuk az Apple termékekhez. Most őszintén, kinek jutna eszébe Android telefonon Apple Musicot hallgatni?

Nagyjából ilyen, meg ennél azért összetettebb kérdések megválaszolására érkezik Bronikowski, aki közvetetten Peter Stern helyét veszi át. Peter a fő helyettese Eddy Cue-nak, aki az Apple szolgáltatásainak teljes kontrolljáért felelős, így könnyedén lehet, hogy Bronikowski is valahova közéjük érkezik majd a vállalati felépítésben. Egy biztos, tapasztalatban nem lesz hiány, ugyanis vele együtt több, mint 15 év vezetői rutin érkezik, méghozzá olyan cégektől, mint az AOL, az IAC, a The Echo Nest vagy a Tribeca Shortlist.

Forrás: AppleInsider

Ha besegítenél neki egy kicsit, itt tesztelheted az Apple Musicot:
3 hónap ingyenes próbaidőszak!

Őszintén: Spotify vagy Apple Music?

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!