imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

AAPL 600 dollár felett


A mai nap folyamán az Apple részvények árfolyama hivatalosan átlépte a 600 dolláros küszöböt, amire 2012. novembere óta nem volt példa. A múlt hónapban kiadott negyedéves pénzügyi jelentés után a cég közölte, hogy felgyorsítja a részvény-visszavásárlási programját, további 30 milliárd dollár értékben vásárol a saját részvényeiből – összesen 90 milliárd dollár értékben.

Május 15-én az egy részvényre jutó osztalékot is növelik 8%-kal, 3,29 dollárra, valamint június másodikán 7 az 1-hez arányban splitelik a részvényeket, vagyis a mostani árfolyamon számolva akkor már kevesebb mint 100 dollárért megvásárolhatunk egy részvényt, ami kedvez a kisbefektetők számára. Ezek a lépések valószínűleg tovább pörgetik az Apple részvényekkel való kereskedést. Vajon ismét láthatunk majd a 2012. októberihez hasonló (arányaiban) 700 dollár feletti árfolyamot?

iPhone 7 részletfizetéssel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!