imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Aaron Paullal a főszerepben érkezik a legújabb Apple Original sorozat


A Truth Be Told című Apple saját gyártású sorozat első teaser trailerét osztotta meg a vállalat YouTube csatornáján. 

A sorozat két főszereplője az Oscar-díj nyertes Octavia Spencer és a Breaking Badből (Totál szívás) ismert Aaron Paul.

A sztori szerint az oknyomozó újságíró Poppy Parnell (Spencer) újranyitja egy 19 évvel korábbi gyilkossági ügyét, melyből Warren Cave (Paul) jelenleg is ül. Az újra elővett nyomozás során még az is kiderülhet, hogy ártatlanul küldött egy – akkor még – gyereket közel 20 évre börtönbe.

A Kathleen Barber Are You Sleeping című regényéből készült Apple Original sorozat célja leginkább az, hogy bemutassa a nálunk kevésbé ismert, ám Amerika szerte egyre népszerűbb “true crime” podcastek térnyerését. A megtörtént bűnesetek feldolgozása tényleg egyre népszerűbb. Az elmúlt évek során nem egy sorozatgyilkos kapott például saját filmet vagy sorozatot. Egyben arra is rávilágít, hogy milyen az, amikor nagy nyilvánosság előtt zajlik egy-egy tárgyalássorozat.

A Truth Be Told december 6-án debütál kizárólag az Apple TV+ platformján. Így már 5 sajátkészítésű sorozat közül válogathatnak az előfizetők: The Morning Show, For All Mankind, Dickinson, See valamint a Truth Be Told.

Te megnézted már bármelyik sorozatot?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!