imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Add hozzá kedvenc oldalad a Főképernyőhöz


Mi sem egyszerűbb, mint letölteni egy alkalmazást az App Store-ból iPhone-on és iPaden. Azonban nem biztos, hogy minden esetben szükség van. Tűzz ki bármilyen weboldalt a telefonod főképernyőjére. Kezdő iPhone-osok, figyeljetek!

Általában akkor preferálom például egy híroldal webes változatát, ha a hozzá tartozó alkalmazás gagyi vagy nem szeretném, hogy helyet foglaljon a telefonomon. Rutinosabb felhasználók a Facebookot is ezzel a módszerrel használják, okulva az elmúlt évek Facebook app anomáliáiból. Ehhez nem kell a Beállításokban kotorászni, egyszerűen a Safariból néhány koppintással megtehetjük.Nyisd meg a Safarit és keresd ki azt az oldalt, amit ki szeretnél tűzni a Főképernyődre. Alul koppints a felfele mutató nyílra és az alsó opció sávon keresd ki a Főképernyőhöz adás funkciót. Miután rányomtál az oldal ikonja máris megjelenik, csakúgy, mintha egy alkalmazás lenne. Kirakhatod az alsó sávra vagy átmozgathatod egy új oldalra, esetleg a kedvenc oldalaidat mappákba is rendezheted.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!