imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Szabd magadra az Adidas cipődet iPhone segítségével


Már a Nike által kitalált egyedi NIKEiD cipők is elég nagy népszerűségnek örvendtek, de az Adidas gondolt egyet, és rátett még egy lapáttal a koncepcióra: hamarosan olyan egyedi cipőket rendelhetünk tőlük, amiken akár az Instagramra is kitett képeinket láthatjuk viszont.

Az Adidas Originals ezen a nyáron indítja újra a mi adidast, a cipők egyedivé tételének teljesen úgy módját. Egy alkalmazáson keresztül nagy felbontású képeket készíthetünk az iPhone-unkkal, majd ha ezt továbbítjuk az Adidasnak, pár héten belül megérkezik az egyedi ZX Flux cipőnk a fotóval.

Adidas

Hasonló kezdeményezése már volt az Adidasnak a ZX Flux Photo Print Prism limitált sorozattal, de ott csak néhány adott képpel ellátott cipőből válogathattunk. Az augusztusban iPhone-ra és Androidra érkező alkalmazással azonban ténylegesen teljesen testre szabhatjuk a cipőnket.

Ti rendelnétek mondjuk a nyaralás során lőtt pálmafás képpel cipőt? Milyen fotót tennétek az egyedi Adidas cipőtökre?

Szerk: Én mondjuk nem, mert Nike cipőt vennék. (Troll) Handras :) Az ötlet jó egyébként, de nem tudnék dönteni, hogy melyik képemet rakassam a cipőmre. Esetleg egy Adonis mintás Adidas? :)

Forrás és képek: Adidas.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!