imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Adnád a 18 karátos arany AirPodsot?


Új videó tűnt fel a YouTube-on, melyben a Pablo Cimadevila, ékszerkészítő művész bemutatja egy 18 karátos AirPods pár készítését.

Nemcsak egyszerű aranyozásról van szó a fehér borítás felett. A művész elkészítette a saját AirPods öntőformáját, megolvasztotta az aranyat és úgy öntötte ki a füleseket.

Az ékszerkészítő mester 2 millió feliratkozós YouTube csatornája igazán igényes videókat tartalmaz. A fenti 11 perces “szösszenetből” remekül átjön, hogy milyen preciz műveletek szükségesek ahhoz, hogy egyedi verzóban kerüljön kiöntésre egy arany AirPods.

Pabo a régi “Think Different” kampány ötlete alapján a 18 karátos AirPodsát AirGoldsnak nevezte el, és nem szándékozik áruba bocsátani.

Érdekes lehet, hogyan szól egy aranyból készült AirPods, nyilván teljesen más a hangprofilja, mint a műanyagből készült eszköznek.

Szerinted mennyi lehet az ára? Te mennyi pénzt adnál érte?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!