imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

AirPods beállítása Macen


Noha legtöbben valószínűleg iPhone-nal használják, ne feledkezzünk meg a Macesek népes táboráról se, ha az AirPods-ról van szó. Mutatjuk, hol szabhatod személyre a fülest a gépeden.

Az AirPods meglehetősen okos ketyere lett. Azon kívül, hogy érzékelni tudja, hogy a füledbe van-e; mindkét fülesbe került mikrofon, ami külön-külön is alkalmas telefonálásra, nem mellesleg pedig a külső felületét duplán érintve különböző funkciókat hívhatunk elő. A legszebb az egészben pedig, hogy mindezen tudását kedvünk és igényeink szerint módosíthatjuk.

A dolog azonban kicsit el van dugva, már iOS-en sem egyszerű megtalálni, hát még Mac-en. Még szerencse, hogy itt az útmutató hozzá:

  • Nyisd meg a Rendszerbeállításokat
  • Látogass el a Blutooth menüpontba
  • Ha még nem lenne, itt az idő csatlakoztatni az AirPods-ot a géphez
  • Látni fogod a csatlakoztatott eszközök listájánál, hogy az AirPods neve mellett ott lesz a Beállítások lehetőség

Erre kattintva legördülő menük segítségével teljesen személyre szabhatod, mit csináljon a jobb és bal füles duplakoppintásra, észlelje-e a fület automatikusan, és hogy melyik oldali mikrofont használja. Practically Magic.

(via 9to5Mac)

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!