imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Akár ilyen is lehetne az új iPad Pro


Új renderek árasztották el az internetet, amik azt találgatják vajon milyen is lesz az idén már sokat pletykált, keret nélküli iPad Pro. 

Bár a koncepciók készítői újabb szivárogtatásra hivatkoznak, ami a technikai specifikációkat illeti, szerintünk ennek kicsi az esélye, de azért lássuk, hogy szerintük milyen új iPad Prók érkezhetnek idén.

Az OnLeaks informátorai tudni vélik, hogy idén egy meglehetősen újító 12,9″-es iPad Prót fog bemutatni az Apple, ráadásul mindezt jövőhéten teszik, a 12-ére ütemezett Apple Special Eventen. Úgy hiszik, idén tényleg egy keret nélküli modell fog érkezni, amely a Touch ID-t Face ID-ra cseréli, sőt szerintük idén a jack csatlakozónak is végleg búcsút inthetünk.

A rendereken a lekerekítések eltűntek, helyettük pedig kissé sarkos kialakítás tűnik fel. Nem tudom, hogy váltana-e ilyen megoldásra az Apple, én mindenkit arra bátorítanék, hogy ezt az információt ne vegye készpénznek, valószínűleg nem ilyen lesz a következő iPad Pro generáció.

A pontos méreteket tekintve az OnLeaks szerint 280,6 mm × 215 × 5,85 mm-es lesz az új 12,9″-es iPad Pro, a jelenlegi 305,7 mm x 220,6 mm x 6,9 mm-hez képest. Ez már csak azért is érdekes, mert ha OLED kijelzővel szerelnék az új iPadeket, akkor elméletileg vastagodniuk kellene, ehhez képest radikálisnak mondható vékonyodást jósolnak.

Végezetül pedig a képeken az is látszik, hogy a Smart Connector az oldalsó keretről a készülék hátuljára került. Ezt azzal indokolják a renderek készítői, hogy fektetett módban a Face ID nem funkcionál, ezért a billentyű csatlakozót is úgy helyezték el rajta, hogy akár irodai használat közben is lehessen használni a biometrikus azonosítást.

Nos, a fenti állításokkal azért tudnánk vitatkozni, valószínűleg sem a lekerekítések nem tűnnek el és a Smart Connector sem kerül új helyre, szivárogtatásról pedig szó sincs. Idén két új iPad Próra számítunk 11″-es és 12,9″-es méretekben, amik már káva nélkül, Face ID-vel érkeznek majd. Az is egyre valószínűbb, hogy ezeket nem a következő Keynote-on mutatja be az Apple, hanem valamikor az ősz végén, az új Mac frissítésekkel együtt.

Forrás: MySmartPrice

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!