imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Akciós illetve ingyenes a Things!


A Cultured Code által fejlesztett Things feladatkezelő alkalmazás az egyik legjobb a műfajában. Sosem volt olcsó, főleg ha minden eszközünkre fel akartuk telepíteni, hiszen külön kellett megvásárolni a Mac, iPhone és iPad verziókat, mindegyiküket elég borsos áron.

Most viszont egy hétig ingyenessé vált a Things for iPhone és a Things for iPad, mivel az Apple az amerikai hálaadás előtti héten ezeket az alkalmazásokat választotta a hét appjának, ami automatikusan ingyenes státuszt is jelent. Hálát adhatunk az Apple-nek, mert ugyan elő szoktak fordulni jó promóciók az App of the Week keretein belül, de szerintem eddig a Things viszi a pálmát.

Things for iPad

Dióhéjban azoknak, akik esetleg nem ismernék: a Things egy letisztult feladatkezelő alkalmazás, vagyis az elvégzendő dolgainkat gyűjthetjük és rendszerezhetjük vele. Az app kifinomultságát jól bizonyítja, hogy korábban megnyerte az Apple Design Awards díjat is, illetve már tavaly elérte az egymillió letöltéses álomhatárt. Az iOS-es appok nemrég frissültek az iOS 8 funkcióival, tehát bővítmények segítségével még könnyebben hozhatunk létre vagy oszthatunk meg feladatokat, illetve Handoff-támogatást is kaptak az alkalmazások. Természetesen a Mac verzió pedig teljes mértékben támogatja a Yosemite-t, szintén a Handoff funkcióval, illetve az értesítési központba beépülő widgettel.

Itt jön képbe az OS X verzió, ugyanis a Thingsnek természetesen Mac változata is van, ami folyamatosan szinkronizál az iOS-es appokkal. Ez sajnos nem lett ingyenes, de 30%-kal olcsóbban vásárolhatjuk meg a héten, pillanatnyilag 31 euróért. Igen, ez még mindig húzósan hangzik, de ha belegondolunk, hogy a három alkalmazáshoz és az egész ökoszisztémához hozzájuthatunk ennyiért a korábbi több mint 60 euró helyett, akkor ez elég jó üzletnek hangzik. Szóval, ha mást nem, az iOS-es appokat mindenképp érdemes november 28-ig gyorsan beszerezni. Nincs semmiféle alkalmazáson belüli vásárlás, teljesen használható appokat kapunk közel 30 euró megspórolásával!

• Things for iPhone letöltése az App Store-ból (iPhone, akciós, ingyenes)
• Things for iPad letöltése az App Store-ból (iPad, akciós, ingyenes)
• Things for Mac letöltése a Mac App Store-ból (OS X, akciós, 30,99 €)

Forrás: Cult of Mac.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!