imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Akciós iOS-alkalmazás hegyek!


Az Apple ma egy különleges promóciót indított el az App Store-ban „Amazing Productivity Apps”, vagyis lenyűgöző produktivitás alkalmazások néven. Az promóció keretén belül 20 iOS-appot tölthetünk le most akciós áron. Még egy külön kategóriát is csináltak a kínálat számára.

Az Apple által összeválogatott 20 alkalmazás között megtalálható a Readdle néhány appja, melyek a fejlesztőcég születésnapja alkalmából múlt héten egy ideig már kedvezményes voltak megvásárolhatók. Az univerzális Scanner Pro így most ismét 2,69 euróért lehet a miénk, valamint ebbe a kínálatba is bekerült a PDF Expert 5, szintén a múlt heti áron.

Ezen kívül itt van a szuperminimalista to-do app, a Clear is, amivel nagyon gyorsan és egyszerűen készíthetünk magunknak mindenféle listákat, emlékeztetőket, kifejezetten érintőkijelzőkre szabott kezelőfelülettel. Ezt 1,99 euróért tehetjük a magunkévá most. Naptárfetisiszták kedvenc alkalmazása a Fantastical 2, ennek iPhone-os változata került bele az akciós kínálatba, 4,99 euróért.

Itt van a Grafio, amivel mindenféle látványos diagramokat és folyamatábrákat rajzolhatunk (figyelsz, Anna?), 60% kedvezménnyel most 3,99 euróért. A végeredményt ki is nyomtathatjuk, vagy PDF-be exportálhatjuk. Az iTranslate fordítóalkalmazás szerepelt a legutóbbi Apple-féle iPhone 5s reklámban is, most elég jó áron, 1,99 euróért vihetjük. Mi próbálgattuk, iOS 8 bétán annyira azért nem muzsikál jól, de ettől függetlenül azért érdemes lehet lecsapni rá, nyilván később optimalizálják.

Ezen kívül van még jó pár érdekes app, érdemes végigpörgetni a kínálatot, hátha pont köztük van valami amit korábban kinéztél magadnak, csak sokalltad az eredeti árát. A gyűjteményt ezen a linken lehet elérni.

Ezen kívül további finomság a mai napra, hogy miután az AgileBits nemrég megmutatta mit is fog tudni a 1Password iOS 8 alatt, most akcióssá tették egy rövid időre az alkalmazást, ráadásul nem csak iOS-re, de Macre is. Előbbiért 8,99 eurót kell leszurkolnunk most, utóbbi pedig 30%-kal kedvezménnyel 30,99 euró jelenleg.

A végére hagytam a legnagyobb kedvezményt, ugyanis az Autodesk-féle iPhone-os SketchBook Mobile és iPad-es SketchBook Pro most ingyenesen tölthető le! Ez utóbbiakra szerintem mindenképp érdemes lecsapni, ha most nem is veszed hasznát, később még bármikor jól jöhetnek.

UPDATE: El is felejtettem, de augusztus 6-tól kezdve 7 napig minden második napon ingyenesen letölthető a Notifyr is, amiről mi is írtunk már korábban. Röviden: iOS 8 és Yosemite nélkül is bejönnek pl. az SMS-ekről az értesítések gépedre (igaz válaszolni nem tudsz rájuk.)

Források: 9to5Mac, AppleInsider, AppAdvice.

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!