imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Aksicsere kedvezményes áron az új évben is!


Nem kell a szervizbe rohannod az ünnepek alatt. Regisztrálj most akkumulátorcserére, és az iSTYLE garantálja, hogy még a kedvezményes áron kicseréli az aksidat.

2017. december 28-án az Apple bejelentette, hogy alacsonyabb áron vállalja az iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X vagy iPhone SE készülékek akkumulátorának garancián túli cseréjét. Az akció keretei közt a hivatalos szervizekben 9 900 forintos áron vadonatúj gyári akkumulátort kaphat az ügyfél. Érthető okokból, ez a majdnem harmadáron kínált szolgáltatás hamar nagyon népszerű lett. Igen ám, csakhogy

az akció 2018. december 31-én lejár.

Ahogy az lenni szokott, rengetegen halogatták az utolsó pillanatig a dolgot, így most, az akció végének közeledtével szinte teljesen beteltek az időpontok a szervizekben. Pánikra azonban semmi ok, nem kell lemaradj a lehetőségről!

Biztosan mindenkinek van dolga bőven az évnek ezen időszakában amúgy is: ajándékvásárlás, karácsonyozás, na meg persze a szilveszteri koccintás. Éppen ezért az iSTYLE úgy döntött, hogy azoknak, akik még ebben az évben regisztrálnak a cserére, az új évben is a kedvezményes áron kínálja majd a cserét.

Nem kell hozzá mást tenned, mint a regisztrációs oldalon jelezni az igényed majd várni az emailre az iSTYLE-tól, hogy mikor érkezett meg az akksid. (szerk – a program azóta lejárt)

Figyelem, az ajánlat csak akkor érvényes, ha még idén regisztráltok, úgyhogy mindenképpen szóljatok a rokonoknak, ismerősöknek is akcióról, nehogy lemaradjanak. Legyen eggyel kevesebb dolgod az ünnepi készülődésben!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!