imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

[FRISSÍTVE] Aksit cseréltél? Az Apple visszafizeti a költségeid egy részét!


Az Apple kedvezményes akkumulátorcserét kínál minden vásárlójának, aki iPhone 6 vagy annál újabb készülékkel rendelkezik. Az iSTYLE szervizeiben villámgyorsan intézhető a dolog, az Apple pedig visszafizeti még a garanciális javításon túli költségek egy részét is.

FRISSÍTÉS: Mostantól az iSTYLE Andrássy úton található üzletében és szervizében már minden napra van megvárható aksicserés időpont!

Az iOS 11.3 megjelenése óta szerencsére szépen lecsillapodtak a kedélyek az iOS szoftveres teljesítménykorlátozása körül. Ebben minden bizonnyal az is fontos szerepet játszott, hogy a helyzet enyhítése érdekében az Apple úgy döntött, 2018 végéig kedvezményes árú akkumulátorcserét kínál a felhasználóinak, hogy az elhasználódott akkumulátorokat költséghatékonyan cserélhessék a hivatalos szervizpartnereknél.

A programban való részvételre mindenki jogosult, aki iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X vagy iPhone SE készülékkel rendelkezik – a garancia lejárta után is. Minden érintett készülék akkumulátora egységesen, 9 900 forintért cserélhető az iSTYLE szervizeiben.

A program indulásakor azonban még szűkösek voltak a készletek, nem minden készülékhez érkezett kellő mennyiségű alkatrész, éppen ezért azt javasoltuk, hogy akinek nem életbevágóan sürgős az ügyintézés, az legyen türelemmel. Örömmel jelenthetjük be, hogy az iSTYLE szervizeiben villámgyorsan intézhető lett a folyamat, így most már a kivárók is bátran igénybe vehetik a szolgáltatást.

Egyrészt mindegyik szervízponton van akkumulátor készleten. Persze megeshet, hogy pont előtted fogy el az utolsó, de erre elég kevés az esély. Másrészt az Andrássy úton szerdánként és péntekenként minden nap lettek helyben megvárható időpontok (körülbelül 30-50 perc a javítás) azoknak, akiknek fontos, hogy mielőbb újra használatba vehessék a készüléket. Végül, de nem utolsó sorban, az összes többi iSTYLE szerviz egy napon belül el tudja végzi a cserét, a megvárhatóság ezekben azonban nem garantált.

Másik fontos fejlemény, hogy az Apple újabban nem csak a kedvezményes akkumulátorcsere lehetőségét biztosítja, hanem pénzvisszafizetést is vállal azoknak az ügyfeleknek, akik 2017. január 1. és 2017. december 28. között önköltségen, garancián túl cserélték az aksit valamelyik hivatalos szervizpartnernél. Erről, és az igénylés menetéről az Apple emailban tájékoztatja majd az érintetteket.

Íme a hivatalos közlemény:

Garancián túli iPhone-akkumulátorcsere kifizetése
Az Apple 17 700 Ft-os összeget kínál fel azoknak az ügyfeleinek, akik jótálláson túli iPhone 6 vagy újabb készülék akkumulátorának cseréjéért fizettek 2017. január 1. és 2017. december 28. között. A jogosult akkumulátorcseréket hivatalos Apple-szervizhelyszínen végezték el – Apple Store-ban, Apple-javítóközpontban vagy hivatalos Apple-szervizben.

A 17 700 Ft-os összeget elektronikus átutalásként vagy az akkumulátorcsere kifizetéséhez használt hitelkártyára történő jóváírásként biztosítjuk.

Az Apple 2018. május 23. és 2018. július 27. között e-mailt küld az erre jogosult ügyfeleknek, amelyben ismerteti, hogy milyen módon kaphatják meg a pénzösszeget.

Ha nem kapsz e-mailt az Apple-től 2018. augusztus 1-ig, de azt gondolod, hogy jogosult vagy a kifizetésre a fentiek értelmében, lépj kapcsolatba az Apple-lel 2018. december 31-ig. Felhívjuk figyelmedet, hogy szükség lehet a hivatalos Apple-szervizhelyszínen végzett szervizelésről szóló bizonylat bemutatására.

További információk
Garanciális iPhone akkumulátorcseréje esetén az ügyfél nem jogosult a pénzösszegre.
2017. december 28-án az Apple bejelentette, hogy alacsonyabb áron vállalja az iPhone 6 és az újabb készülékek akkumulátorának garancián túli cseréjét. A csökkentett ár 2018 végéig volt érvényben.

Egy kis emlékeztetőül, az iSTYLE szervizeiben a csere ügyintézése kétféleképpen történhet:

1.) Akik személyesen meg tudnak jelenni a szervizzel rendelkező iSTYLE üzletek valamelyikében, azok mindenképpen foglaljanak előre időpontot ezen a weboldalon keresztül. Ezután, ha az adott készülék akkumulátorából van raktárkészlet, ott helyben azonnal, vagy 1 munkanapon belül az iSTYLE munkatársai elvégzik a cserét. A készlet pillanatnyi hiányában a várható átfutási idő 3-4 munkanap.

2.) Vidékieknek, és azoknak, akiknek nem megoldható a személyes megjelenés, az iSTYLE  futárszolgálaton keresztül biztosítja a programban való részvétel lehetőségét. Ebben az esetben a javítás összegén felüli 4 000 forint futárköltség ellenében az iSTYLE munkatársai leszervezik a készülék beszállítását, elvégzik a javítást, majd gondoskodnak a készülék visszaszállításáról is. A szolgáltatás igénybevételéhez ezen a felületen kell leadni az igénylést. A szállítás miatt ebben az esetben körülbelül 2 munkanappal növekszik a javítás átfutási ideje.

iPhone 6s

Fontos még, hogy az iSTYLE csak olyan készülékek akkumulátorának a javítását tudja vállalni, amelyeken nem található olyan sérülés, ami gátolja az eszköz szakszerű szét- és összeszerelését, illetve gyári (tehát nem utángyártott) akkumulátorral rendelkeznek.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!