imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Aktív jelzés kikapcsolása az Instagramon


Tudtad, hogy már az Instagram üzenetküldője is jelzi mikor voltál utoljára aktív? Ne aggódj, ha szeretnéd akár ki is kapcsolhatod ezt a funkciót.

Nem vagyok nagy közösségi média guru, de a napokban feltűnt, hogy a legutóbbi frissítés óta az Insta-üzenetek között látom, hogy az ismerőseim mikor voltak utoljára aktívak. Csakúgy, mint a Facebook Messengerben; én pedig végtelenül gyűlölöm ezt a funkciót. Főleg azért, mert össze-vissza működik, meg egyébként is: kinek mi köze hozzá, hogy éppen mit csinálok.

Azt viszont tudjuk, hogy a Messenger esetében kikapcsolni nincs lehetőségünk, maximum annyit tehetünk, hogy asztali böngészőben kikapcsoljuk a beszélgetéseket. De, amint mobilról bejelentkezünk, azonnal láthatóvá válunk. Ez az Instagramon jelenleg másként van, bár nem lepődnék meg ha rövidesen ez az opció is eltűnne az alkalmazásból.

Ha addig is kikapcsolnád az aktív jelzést, akkor koppints a profilodra, majd felül a fogaskerék ikonra és görgess le! Keresd meg a Show activity status kapcsolót és bökj rá. Ha visszamész az üzenetekhez, akkor azt fogod látni, hogy a beszélgetések alól eltűntek a jelzések: innen tudhatod, hogy mások se látják a te státuszodat.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!