imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Szómágia

Itt a legújabb magyar iOS játék!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Alapértelmezett böngésző átállítása Mac-en


Szép és jó a Safari, de sokaknál másik böngésző a befutó. Most megmutatjuk, hogyan válthatsz alapértelmezett böngészőt pár nagyon egyszerű lépésben!

Noha személy szerint megrögzött Safari használó vagyok – már csak az ökoszisztéma miatt is -, még a szerkesztőségen belül is akadnak olyanok, akik inkább más böngészőt pártolnak az Apple megoldása helyett. Természetesen a vállalat gyárilag úgy huzalozza be a készülékeit, hogy minden alapértelmezett szoftveres megoldás a sajátjuk legyen, így a böngésző is.

Ha tehát egy harmadik féltől származó megoldást használsz, akkor nem az lesz az alapértelmezett. Szerencsére ezen rendkívül könnyen változtathatunk.!

  • Nyisd meg a Rendszerbeállításokat.
  • Menj az Általános menübe.
  • Majd az Alapértelmezett webböngésző pont legördülő listájából válaszd ki a számodra kedves alkalmazást.

Ezzel túl is volnánk a „nehezén“, mostantól ha rányomsz egy linkre, rögtön itt fognak megnyílni az oldalak.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!