imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Alapértelmezett e-mail fiók beállítása iOS-en


Ha több fiókot is használnál, de az egyiket többet, ez a beállítás megkönnyítheti az életed.

Az iOS-en előretelepítve érkező Mail alkalmazás sokak választása, akiknek nincs szüksége a külső féltől származó e-mail appok nyújtotta extra tudásra, csak egy egyszerű, letisztult felületre vágynak. Most ehhez mutatunk egy trükköt azoknak, akik több email fiókot is használnak párhuzamosan, de ezek közül csak az egyik a „fő“ fiók.

Értjük itt ez alatt, hogy legtöbbet ezt használja e-mail küldésre, vagy ha e-mailen keresztül oszt meg tartalmakat, ezen keresztül küldené. A Mail appban ugyanis megadható egy alapértelmezett fiók, ami pontosan azt teszi, amit a neve alapján gondolunk: minden új e-mail komponálásakor ezt veszi alapul, a megosztásokat ezen keresztül intézi.

Ahhoz, hogy megadjuk ezt az alapértelmezett fiókot:

  • Nyissuk meg a Beállításokat.
  • Görgessünk le a Mail menüpontig.
  • A következő menü legalján válasszuk az Alapértelmezett fiók lehetőséget.
  • Adjuk meg a kívánt fiókot.

(via 9to5Mac)

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!