imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Alaposan kidolgozott Dark Mode koncepció


Egyre valószínűbb, hogy lesz Dark Mode az iOS 13-ban. Azt viszont még nem tudjuk, hogy ez hogyan fog kinézni. Egy dizájner most segített elképzelni!

Nagy izgalmakat hozott Mark Gurman legutóbbi jóslata, amikoris kerek-perec kijelentette, hogy lesz Dark Mode az iOS 13-ban. Ezzel egy nagyon régóta megírt i-re kerülne ki végre a pont. Azt is tudni lehet már szinte biztosra, hogy mikor lesz a WWDC, amikor először láthatjuk majd működés közben a sötét témát – ha tényleg jön. De hogy hogy fog kinézni, arról egyelőre fogalmunk sincs.

Mindenesetre reméljük, hogy legalább olyan mutatós lesz, mint AppleDesigner mostani koncepciója. Tényleg jár az elismerés, noha sok Dark Mode koncepciót láttunk már, idáig messze ez a legkidolgozottabb. Tartalmaz ugyanis 40 olyan funkciót is, amit szintén évek óta remélnek már a felhasználók az on-screen hívókijelzéstől kezdve az alkalmazások zárolásáig.

Nektek hogy tetszik?

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!