imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Alig két nap után a készülékek 10%-án már iOS 12 fut


Ha szeptember, akkor új iPhone-ok. Ezt a menetrendet megszokhattuk már az évek alatt. Az új telefonokkal együtt pedig érkezik az iOS legújabb verziója is, ez idén sem volt másként. 

Az iOS 12 végleges verziója szeptember 17-én vált letölthetővé a nagyérdemű számára, mely számtalan új funkciót, jobb teljesítményt és javításokat tartalmaz a korábbiakhoz képest. A rendszer oly’ annyira jól sikerült, hogy 48 óra alatt a készülékek 10%-án már a legújabb iOS fut. Az első visszhangok igen pozitívak a rendszert illetően, ám ennek ellenére az iOS 11 ugyanezen elterjedtséget csupán 24 óra alatt érte el tavaly.

Az azt megelőző évben az iOS 10 viszont 14,45%-ot ért el egyetlen nap leforgása alatt. Noha a tendencia óvatosabb felhasználói magatartásra utal, az idei eredményekre sem lehet panasza az Apple-nek.

Az iOS 12-vel az Apple az újítások mellett a stabilitásra, megbízhatóságra igen nagy hangsúlyt fektetett – a felhasználók nagy megelégedésére. Az új rendszer jelentős javulást hoz mind a sebesség, mind pedig a teljesítmény terén.

Csak úgy halkan megjegyeznénk, hogy nem csak a legújabb készülékeket turbózza fel, hanem a korábbi modellek is élvezhetik a finomhangolásokat. Ha a korábbi telefonokat nézzük, az iPhone 6 Plus például 40%-kal gyorsabban indítja az appokat, míg a billentyűzet 50%-os, a kezdőképernyőről való kamera alkalmazás indítása pedig 70%-os sebességnövekedésnek örvend.

Az irodában is tartós teszteltük a dolgot, mivel már béta korában górcső alá vettük és a megjelenésétől végigkísértük az iOS 12 pályafutását egy iPhone 6-tól iPhone X-ig terjedő skálán. Már az első bétánál megvolt az igazi WOW-faktor, főleg a régebbi készülékek esetén, mivel a tavalyi X-esnél azért nem ugrásszerű a változás. Viszont az immár 4 éves iPhone 6-nál valóban kézzelfogható javulást hozott már csak maga a béta is.

Töltsétek le ingyen és használjátok egészséggel Ti is az iOS 12-t, melynek használatához legalább egy iPhone 5s, illetve iPad mini 2 készülék megléte szükséges.

Ti már letöltöttétek? Mik a tapasztalataitok róla? Ha még nem írtátok meg nekünk, ne habozzatok!

Forrás: Macrumors

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!