imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyílik az iSTYLE adventi naptára

Bomba jó karácsonyi ajánlatok az iSTYLE-tól!

Alkalmazások és tartalmak szinkronizálása iPhone és iPad között


Az eszközök közötti szinkronitás olykor nagyon jó szolgálatot tesz, máskor viszont egyáltalán nincs rá szükség. De mit és hogyan érdemes beállítani?

Ha két iOS eszközt, például egy iPhone-t és egy iPadet azonos fiókkal használsz, akkor már feltűnhetett, hogy a kettő bizonyos mértékben szinkronban van. Ez a szinkronitás működhet csak az egyik vagy akár mindkét irányba is. A jelenségért az iTunes a felelős, pontosan annak beállításai. Külön kezelhetjük a zenék szinkronizálását, az App Store letöltéseket és frissítéseket, illetve az iBooks tartalmát is.

Amelyik eszközön használni szeretnénk a szinkronizálást, azon a Beállítósok menüben az iTunes és App Store pontot kell megkeresnünk. Itt az Automatikus letöltések szekcióban dönthetjük el, hogy mire van szükségünk. Értelemszerűen, ha például iPaden bekapcsolom az appokat, és iPhone-on ugyanez ki van kapcsolva, akkor minden amit letöltök a telefonra az egyből felkerül az iPadre is, fordítva viszont nem. Ez egyébként nem mindig előnyös, én csak az iBooks tartalmait szoktam bekapcsolva hagyni.

Összekuszálódott az iPhone-od hangja? Helyretesszük a dolgokat, ebben a cikkben egyből két megoldást is találsz. 

DJI Osmo Pocket

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!