imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Állatos Shot on iPhone videók érkeztek


Elég sikeres kampánynak számít az Apple számára a Shot on iPhone: még az iPhone 6 megjelenése után kezdték el, és a mai napig aktívan folytatják a felhasználók képeire és videóira épített reklámokat. Most két újabb rövid videó érkezett, melyeket tévéreklámokként használnak.

A Shot on iPhone számtalan különböző stílusra ad lehetőséget, a lényeg azonban mindig ugyanaz, vagyis hogy valódi iPhone-felhasználók képeit és videóit használja fel az Apple. Kicsit több mint két hete adtak egy újabb löketet a kampánynak, akkor a színekre építettek, ezért rengeteg színes hirdetőtábla lepte el a világ nagyvárosait, ezeken különböző, iPhone-nal készült fotókat láthattunk.

Shot on iPhone

Ehhez kapcsolódik, hogy múlt héten volt Franciaországban a francia nemzeti ünnep (Le quatorze juillet, angolosan Bastille Day), ami a francia forradalomnak állít emléket, és július 14-én tartják, a Bastille 1789-es ostromának évfordulóján. Az Apple ebből az alkalomból egy egyedi Shot on iPhone kampánnyal kedveskedett a franciáknak a helyi weboldalon. A kezdőlapon színes képek váltogatták egymást, melyek a francia nemzeti lobogó színeit jelképezték.

Francia Shot on iPhone

No de kanyarodjunk is vissza a friss témához, most ugyanis két újabb 15 másodperces rövid Shot on iPhone videó jelent meg. A legutóbbi alkalommal is találkozhattunk állatokkal (egy vízilóval, egy kutyával és pingvinekkel), a mostani két videót azonban teljes egészében ők uralják. Az elsőn egy kanadai mókust láthatunk, aki egy földimogyorót próbál begyömöszölni a pofazacskójába. A videót Linda H. készítette az Ontario állambeli Sudburyben, a zene a Season 2 Episode 3 című szám a Glass Animalstől. Érdekesség, hogy a How to Be a Human Being című album még nem jelent meg, augusztus 28-ra várható.

A második videóban egy szorgoskodó hangyát láthatunk, amint egy magánál jóval nagyobb magházat cipel a sivatagban. A videót Tim W. lőtte Tel-Avivban, Izraelben, a zene a Work című dal Charlotte Day Wilsontól. Mivel Izraelben nagyjából 240 hangyafaj él (AntWiki, megáll az ész!), ezért nem vállalkoznék a videón látható fajta pontos meghatározására, de legyen mondjuk egy Camponotus kefir, mivel annak tetszik a neve.

Forrás: Apple via MacRumors.

MacBook Air Retina most 3 év jótállással

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!