imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Állítólag már gyártásban az AirPower!


Pikk-pakk elrepült az a másfél év, mire sikerült összehozni a technológiát, de most úgy tűnik, hogy végre tényleg elkészültek!

2017 szeptemberében, azaz lassan másfél éve mutatta be az Apple az AirPower töltőpadot. Legalábbis képeken, ugyanis kész termék azóta se lett az egyszerre három eszközt is tölteni képes vezeték nélküli megoldásból.

A bejelentés után még mindenki úgy volt vele, hogy a “coming soon” felirat azt jelöli, hogy tényleg hamarosan, azaz legfeljebb pár hónapon belül érkezik a termék. Aztán ahogy csak nem jött, az Apple pedig egy szót sem szólt szépen lassan kezdtünk lemondani róla.

Időnként persze újra fel-fel csillant a remény kósza fénysugara. Vártuk már márciusban, vártuk már szeptemberben is, jöttek hírek júniusban, láttunk kapcsolódó álláshirdetéseket. Épp csak magát a terméket nem. Most viszont itt az újabb égi jel, amiben ugyan nagyon szeretnénk hinni, de tanulva az elmúlt másfél évből, egyelőre inkább a hiszem ha látom elvet javasoljuk követni.

A hongkongi ChargerLAB weboldal beszállítói forrásokra hivatkozó értesülései szerint az AirPower végre a tömeggyártás fázisába került a kínai Luxshare Precision gondozásában. Ennek megfelelően pedig hamarosan elérhető is lesz a világ számára. Mi több, egy későbbi frissítésben egy másik forrásra hivatkozva azt is megtudták, hogy másodlagos gyártóként a Pegatron is beszállt a buliba.

Egy biztos, hogyha egyszer tényleg lesz egy működő példány bent nálunk a szerkesztőségben, akkor arra pezsgőt bontunk. Addig viszont marad a kétely az ehhez hasonló pletykákkal szemben.

Forrás: MacRumors

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!