imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Állítsd meg a mókuskereket!


Szakíts a rossz szokásaiddal és fordíts magadra egy kicsit több időt, még ha zsúfolt is a programod. A Humm.ly relaxációs gyakorlataival nagy segítség lehet ebben.

Annyira rákaptunk az Alto’s Adventure Zen módjára, hogy úgy éreztük a hétvége közeledtével jól jönne már egy kis chill. Ezért is örültünk kifejezetten, amikor a Humm.ly-t feldobta az App Store.

Gyorsan beregisztráltunk és a nyugalom paradicsomába kerülve, egyből gőrcső alá is vette az appot a szerkesztőség. Kellemes, nyugis zene töltötte be az irodát, a narrátor hangja pedig egy perc alatt ellazított. Jól esett kicsit megállítani a mókuskereket. Mivel a Humm.ly összekapcsolható a Health appel, így akár emlékeztet is, hogy állj le egy percre és tökéletes kiegészítője lehet az Apple Watch Breath appjának is. 

Az applikációt most ingyen letölthetitek, de az extra funkciók használatához prémium előfizetés kell, ami éves előfizetés esetén 5,99 dollár havonta.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!