imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Alulbecsülték az új iPhone-ok eladásait?


Az Apple 10%-os növekedést rendelt el az iPhone 11 sorozat gyártását illetően, köszönhetően a hatalmas igényeknek. Mindez nagyjából 8 millió plusz iPhone-t jelent. 

Bár még csak 2 hete kaphatóak hivatalosan az új iPhone-ok, az Apple máris korrigálta a gyártási terveit. A Nikkei információ szerint az előzetes tervekhez képest egész konkrétan 110%-ot kértek a beszállítóiktól, ugyanis az új telefonokra nagyobb igény mutatkozott, mint arra számítottak.

Pedig ennek megvoltak az előjelei, főleg az iPhone 11 esetében: a XR-hez képest új chipet, jobb kamerát kapott, ennek ellenére az árcudélán faragtak, így sokkal kedvezőbb opciót biztosítva a felhasználóknak. Úgy tűnik, Kaliforniában sem reméltek ekkora sikert, ugyanis az eredeti tervek alapján kevesebb telefon jött volna le a gyártósorról, mint tavaly.

Ezzel a mostani növekedéssel a hírek szerint beelőzték az előző évi számokat, így összességében a 11-es szériából több készül majd, mint a XS és a XR készülékekből. Ami pedig a termékeket illeti, elsősorban az iPhone 11 és a 11 Pro esetében kellett jelentősen emelni a darabszámon, míg a 11 Pro Maxot illetően jók voltak az előrejelzéseik.

Bár sokan ódzkodtak az új generációtól, rengetegen szólták le az új kialakítású kamera miatt, úgy tűnik, az iPhone 11 széria ennek ellenére rendkívül sikeres lehet. Ráadásul a hírek szerint néhány hónap múlva érkezhet az iPhone SE 2, mely szintén komolyat robbanthat a piacon.

Nálad mekkora sikert aratott az iPhone 11?

 

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!