imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

AMD Vega videokártyákkal frissült a MacBook Pro kínálat!


Szép csendben az éj leple alatt a MacBook Prók AMD Vega videokártyával is kérhetők lettek. Akár 60%-os grafikus teljesítménynövekedés!

Ahogy azt az október Keynote-on már beígérték, megérkezett végre a MacBook Prók videokártya-frissítése. A szóban forgó AMD Pro Vega 16 és AMD Pro Vega 20 kártyákkal az Apple szerint akár 60%-kal növelhető a MacBook Pro grafikus teljesítménye.

Az új kártyák nem az alapmodellek részei, hanem igényelhető extrák a csúcsgépekhez. A legizmosabb specifikációkkal érkező MacBook Pro alapból továbbra is AMD Radeon Pro 560X-szel érkezik, csak mostantól kérhetjük majd Pro Vega 16-tal vagy Pro Vega 20-szal ehelyett, természetesen némi felárért (rendre 250 és 350 dollár) cserébe. Nyilván, ha valaki grafikai számítást igénylő munkákból él, ez elég hamar megtérülő befektetés lehet.

Nem ez az első alkalom egyébként, hogy AMD Vega kártyát látunk egy Mac-ben. Csak az iMac Próhoz Vega Pro 56 és Vega Pro 60 kötül választhatunk, amelyek azért jóval erősebbek, mint a MacBook Prókba most elérhetővé vált opciók.

Forrás: The Verge

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!