imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Szómágia

Itt a legújabb magyar iOS játék!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

AMON – rakd ki a valóságot!


Be kell vallanom, az első AR és VR játékoktól, de még a Pokémon Gótól sem tettem le az arcom. Egészen az AMONig…

A műfaj már korábban is kibontakozóban volt, azonban az iOS 11 és az ARKit megjelenésével ugrásszerűen nőtt meg az AR appok száma. Jöttek is sorba az ismert játékok új kiterjeszett valóság funkciói.

Az Egg, Inc., ami komolyabb függőséget okozott a szerkesztőségben még a sima verziójában, már az asztalra vetíti a csirkefarmod és az íróasztalodon simán rohangálnak a pipik. Ki-be zoomolsz, de nekem ennyiben ki is merült a varázsa és valahogy a Pokémon Góra sem tudtam rákapni, pedig elég sokat van a kezemben a telefon az utcán is.

De ma kiszúrtam az Apple kiemelt ajánlatában az AMON nevű puzzle játékot, mely igazi AR élményt kínál és valóban nem hazudtak a fejlesztők.

A játék során minden egyes szintnél megnyílik előtted a föld és felrepül eléd a levegőbe egy-egy híres szobor darabokra vagdosva. A feladatod pedig, hogy összeállítsd a remekműveket a kis darabkákból.

Ami nagyon tetszett a játékban, az volt, hogy körbe lehet járni a szobrot, közeledni-távolodni, nem pedig csak két ujjal zoomolgatni, meg elfordítani a képernyőt. És mindemellett a darabkák is nagyon szép textúrával rendelkeznek, tényleg megvan az az érzés, mintha a kezeddel fognád és valóban ott lenne előtted az egész.

Ha te is szereted a puzzleket és igényes kinéztű játékra vágysz, akkor az AMON igazán neked való, melyet most 1 090 Ft-ért tölthetsz le az App Store-ból. Igen, fizetős, de garantáltan megéri.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!