imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Angela Ahrendts megkezdte a munkát az Apple-nél


A mai nap folyamán hivatalosan is megkezdte munkáját az Apple-nél Angela Ahrendts, aki egészen a tegnapi napig a Burberry angol luxusmárka vezérigazgatója volt. Az Apple-nél a „Senior Vice President, Retail and Online Stores” vagyis az utcai és online boltokért felelős alelnöki posztot tölti be. Természetesen az életrajza felkerült az Apple vezetőségét bemutató oldalra is.

Az életrajzból kiderül, hogy közvetlenül Tim Cooknak jelent, és az üzletek és webshop üzemeltetéséért és terjeszkedéséért felelős, mely „milliók vásárlási élményét definiálta újra világszerte”. Az életrajzban a Burberry mellett megemlítik, hogy korábban a Liz Claiborne Inc. ügyvezető alelnöke, és a Donna Karan International elnöke volt.

Ahrendts kereskedelmi és marketing diplomával rendelkezik az indianai Ball State Universityről, ahol 2010 óta tiszteletbeli doktor is. Az Egyesült Királyság miniszterelnökének egyik üzleti tanácsadója, valamint idén tiszteletbeli lovaggá is ütötték.

Forrás: 9to5Mac, borítókép: Apple.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!