imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Angry Birds Epic – Új ingyenes szerepjáték


Tegnap nem csak a hardcore játékosok örülhettek a VVVVVV megjelenésének, ugyanis az Angry Birds sorozat új része is megjelent, ezúttal viszont csúzli nélkül, kardok és varázslatok segítségével pörkölhetünk oda a disznóknak.

Az Angry Birds sorozat első része 2009. decemberében jelent meg, és azóta minden idők legsikeresebb ingyenes játékává nőtte ki magát. Készült belőle Star Wars-os, Autóversenyzős és társasjáték verzió is, hogy csak néhányat említsek a regeteg Angry Birds játék közül.

IMG_0514Az új Angry Birds egy körökre osztott RPG, azaz olyan szerepjáték, ahol nincs jelentősége a reflexeinknek, végtelen gondolkodási időnk van a lépések között. Kalandozásunk során egy terebélyes térképet járunk be, és természetesen veszedelmes sertésekkel küzdünk meg lépten-nyomon. Útunk során csapatunkat bővíthetjük, ha épp egy barátságos varázsló vagy harcos madárral futunk össze, hogy együtt harcoljunk a malacok ellen.

Angry_Birds_epic_map

Az Angry Birds Epic alapvetően ingyenesen játszható, persze vannak olyan funkciók, amiért fizetnünk kell. A fejlesztő Rovio ígérete alapján nem kell attól tartanunk, hogy lépten-nyomon pénzt kell költenünk, a játék teljesen élvezhető egy fillér ráfordítás nélkül is. Én eddig csak néhány órát játszottam vele, és ezalatt egyszer sem volt olyan érzésem, hogy itt most valamiért fizetnem kellene a továbbjutáshoz, reméljük ez a játék további részeiben is így marad.

A játék tehát díjmentesen letölthető az App Store-ból, a ti véleményeteket pedig kommentben várjuk!

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!