imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Apple alkalmazások között a Beats Music


Nem sokkal azután, hogy hivatalosan is lezárult az Apple–Beats akvizíció, az Apple felvette az App Store „Made by Apple” szekciójába a Beats Music alkalmazást. Ez meglehetősen logikus lépés azt követően, hogy pár hete a Beats saját weboldaláról eltünt az online vásárlás lehetősége, az Apple pedig saját részleget nyitott a Beats-termékeknek az Apple Online Store-ban.

A Beats Music valószínüleg előkelő helyet foglal el azon okok listáján, amely miatt az Apple a Beats felvásárlása mellett döntött. Dr. Dre cége alig néhány hónapja indította el online zenestreaming szolgáltatását, melynek mára több, mint 250 000 felhasználója van. Azzal, hogy ebbe az előkelő kategóriába került az alkalmazás az App Store-ban, valószínűleg meredeken megugrik a letöltések és előfizetések száma is, hiszen az Apple ezt a kategóriát dobja fel minden újonnan megvásárolt iOS-készüléken.

A többi Apple-alkalmazástól eltérően a Beats Music azonban nem ingyenes, vagyis egy havi 10 dolláros előfizetésre van szükség a használatához, ráadásul más szolgáltatásoktól – plédául az Apple saját megoldása, az iTunes Radiotól – eltérően nincs lehetőségünk reklámokkal dúsított ingyenes zenehallgatásra sem. A hírek alapján egyébként az Apple nem tervezi a két szolgáltatás összevonását a jövőben, vagyis a fizetős streaming lehetősége megmarad a Beats márkanév alatt.

Itthonról egyelőre sajnos nem érhető el a Beats Music szolgáltatás, de talán a közeljövőben az Apple kibővíti a támogatott országok listáját – akár az iTunes Radio esetén is.

Forrás: MacRumors.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!