imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Apple: az iPhone XR a legsikeresebb az új iPhone-ok közül


Ez egy szép és egyébként hihető állítás is, csak épp konkrét számok nélkül lehet a „vakok közt a félszemű a király“ tételmondat tipikus esete is.

Greg Joswiak, az Apple marketingért felelős alelnöke a CNET kérdéseire válaszolt a napokban. És ha más nem, akkor az világosan kiderült az interjúból, hogy nem puszira kapta az állást, kiérdemelten ő a marketingfejes. Amikor ugyanis arról kellett volna mesélnie kicsit, hogy mik ezek a pletykák mostanában, hogy nem fogynak olyan jól a telefonok, csökkenteni kell a megrendelést, csalódás az XR, stb., akkor Joswiak bedobta az:

“amióta csak megjelent az iPhone XR, minden egyes nap ez volt a legnépszerűbb iPhone”

elterelést. Magának az állításnak az igazságtartalmában egyébként nem kételkedünk. Egyfelől azért, mert akárhogy is nézzük, még mindig ez a legjobb áron kapható új iPhone. Másrészt meg azért, mert tényleg szuper készülék lett, nem csalódtunk benne a tesztünk alatt sem.

A baj ezzel az állítással, hogy konkrét számok nélkül semmit nem ér azon kívül, hogy meg lehetett vele kerülni az érzékeny témát. Baromira nem mindegy ugyanis, hogy úgy a legnépszerűbb telefon a felhozatalból, hogy mindegyik másik bukás, ez meg csak kevésbé bukás; vagy úgy, hogy maxon van az iPhone népszerűsége úgy általában, és az iPhone XR még erre is rá tudott verni.

Forrás: The Verge

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!