imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Apple Developerként született újjá a WWDC app


Az először csak WWDC-s közvetítések megtekintésére alkalmas app az évek során sokat változott, most pedig továbbfejlődött egy sokkal célzottabb eszközzé a fejlesztők számára.

Első bemutatkozásakor a WWDC alkalmazás még csak leginkább arra volt alkalmas, hogy a fejlesztők élőben követhessék a nyári Keynote eseményeit. Aztán a funkciók sora szépen lassan bővült, egészen odáig, hogy egy-egy új termék vagy funkció bemutatásakor azokat elérhetővé így tették a célközönség számára sokkal érthetőbb formában.

Mivel az alkalmazás így már sokkal inkább szólt a fejlesztésről és fejlődésről, logikus lépésnek tűnik, hogy új köntöst és új nevet is kapjon. Éppen ezért Apple Developerként született újjá.

Az Apple a fejlesztői oldalán egy néhány soros hírt szentelt a változásnak

A mai nappal a WWDC alkalmazás immár Apple Developerkén érhető el és egész évben egyre több és több információt szolgáltat az Apple szakértőitől. Légy naprakész a legfrissebb fejlesztői hírekkel, informatív videókkal, WWDC tartalmakkal és másokkal.

Az alkalmazás lehetővé teszi azt is, hogy a fejlesztők segítségével csatlakozzanak az Apple Developer Programhoz és itt újítsák meg tagságukat. Ez azonban jelenleg csak az USA területén élők számára érhető el, habár a vállalat ígéretei szerint gyors ütemben terjesztik ki az opciót az egész világra.

Forrás: Apple Developer

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!