imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Apple keynote – ÉLŐ KÖZVETÍTÉS


Valószínű, hogy az elmúlt 10 év legizgalmasabb Apple Keynote-jához érkeztünk el, rengeteg újdonságot mutat ma be az Apple. Az eseményt élő videón követhetitek velünk.

iPhone 8, iPhone X, LTE Apple Watch, 4K Apple Tv, új AirPods, iOS 11. Ütős lista, ütős termékekkel. Kövesd velünk élőben a szeptemberi iPhone bemutatót itt, az iMagazinon! 18:30 körül kezdünk egy kis bemelegítéssel, az Apple keynote – pedig 19:00 órától indul.

Ha nem jelenik meg a fenti videó, közvetlenül a USTREAM weboldalán is követheted az eseményeket, illetve az Apple is készül saját streammel a weboldalukon (ehhez szükséged lesz egy 6.2 vagy újabb szoftverrel működő Apple TV-re, vagy iOS 7-et vagy újabbat futtató iPhone-ra, iPadre vagy iPod touch-ra, vagy legalább OS X 10.8.5-at futtató Macre Safari 6.0.5-tel, illetve egy PC-re, amin Windows 10 fut, és Microsoft Edge böngészőre).

Az esemény után nem sokkal természetesen folyamatosan jelennek meg majd az összefoglalócikkeink is az újdonságokról. Addig is a hozzászólásokban lehet ujjongani vagy nem annyira örülni.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!