imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Apple logó ilyen menő még sose volt!


Ahány meghívó, annyiféle logó – ezt találta ki az Apple idénre az iPad Pro és az új Mac-ek bemutatójához. Most egy helyen nézheted meg az összeset!

Tegnap robban a hír, hogy mégsem kell lemondanunk az október Apple-eseményről, a vállalat kiküldte az ilyenkor szokásos meghívóit az október 30-ai Keynote-ra, ahol reményeink szerint lesz új iPad Pro és Mac is szép számmal. Idén azonban vittek egy kis csavart a meghívásba: ahány meghívó, annyiféle különböző logódizájn rajta. Ráadásul ezek többsége tényleg baromi jóra sikeredett. Nézzétek:

Forrás: The Verge

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!