imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Apple Music-exkluzívként folytatja a Verified


A cupertinóiak megegyeztek a népszerű online műsor gyártójával, a tartalmak a jövőben az Apple zenei szolgáltatásán jelennek meg elsőként.

A Verified  egy 2016 óta futó webes sorozat, amely a Genius Media Group gondozásában készül. A lényege, hogy az epizódokban az előadók saját maguk magyarázzák el dalaik jelentését. A széria mindössze pár év alatt szép sikereket ért el, a Genius YouTube-csatornájának 7,5 millió feliratkozója van, s több videójuk is 10 millió megtekintés felett jár.

Nem csoda hát, hogy az Apple kinézte magának a tartalmakat, s a Genius nemrég arról számolt be, hogy sikerült megegyezésre jutniuk: a Verified új epizódjai a jövőben az Apple Musicon debütálnak, majd egy idő után felkerülnek a műsor saját honlapjára és a YouTube-ra is. Az egyezség értelmében az Apple Music nem külső partner lesz, hanem társproducerként vesz részt a gyártásban.

A közösen készített epizódokra nem is kellett sokat várni, két rész máris elérhető az Apple Musicon. Az egyikben Alec Benjamin magyarázza el a „Mind Is A Prison” című dalát, a másikban Yung Baby Tate boncolgatja a „CAMP” szövegének jelentését.   A Genius a soron következő műsorokra Caroline Polachek, 24kGoldn, illetve Olivia Rodrigo szerepeltetését harangozta be, akik ráadásként a közleményhez készült rövid promóban is feltűntek.

Ben Gross, a Genius stratégiai vezetője az összefogás kapcsán úgy nyilatkozott, hogy az Apple Music már eddig is a hivatalos zenelejátszójuk volt a médiacég weboldalán, ezentúl pedig hivatalos streaming partnerük is lesz. Gross egyúttal fényes jövőt is jósolt a műsornak, melyben az AM összes slágeréhez készülhet majd Verified-epizód.

Forrás: Genius

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!