imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Apple Music lejátszási listák home office-hoz


Zene szempontjából továbbra is két táborra oszthatók az emberek: vannak, akik szeretnek zenét hallgatni munka közben, sőt még talán segít is nekik fókuszálni és vannak, akiknél biztosan két perc alatt szakad a cérna, ha szól a zene munka közben.

Most azoknak kedvezünk, akik szeretik, ha gondolataikat a muzsika dallamai festik alá. Home office-ban ér bármit bömböltetni. Most nem elég, hogy az ember be van zárva otthonra, még dolgozni is kell – öröm az ürömben, nekünk legalább még van munkánk, együttérzésem mindenkinek, aki jelen szituációban elvesztette az állását -. Mért ne szóljon akkor full kakaón a zene?

Ha ettől azért eggyel konszolidáltabb megoldást választanál, akkor itt van néhány tipp Apple Music lejátszási listákhoz, melyek segítenek fókuszban maradni munka közben is. Természetesen az AM playlistek meghallgatásához szükséges előfizetéssel rendelkezned vagy legalább a próbaidőt elindítani.

Az Apple szolgáltatása esetén a legcélravezetőbb, ha a Fókusz szekciót keressük fel. Ehhez Macen válaszd a Zene app bal oldali menüsávjából a Böngészés menüpontot, majd navigálj a Zenék hangulat szerint részhez és válaszd a Fókusz gyűjteményt.

Ugyanezt a gyűjteményt telefonon is megtalálod, a Zene alkalmazás Böngészés tabon görgess a Zenék hangulat szerint részhez és itt is megtalálod a Fókusz gyűjteményt.

Nekem az alábbi lejátszási listák jöttek a legjobban be: Piano Bar, Jazz Chill, Relaxing Classical, BEATstrumentals és a Today’s Chill. Természetesen a lista teljesen szubjektív…

Emellé az Apple Music szerkeszői összedobtak egy Home Office Hits lejátszási listát is, ebből is érdemes lehet mazsolázni.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!