imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Apple Music nagykövet kampány indul egyetemi hallgatóknak


Nem épp szokványos módon promotálja zenei streaming szolgáltatását az Apple: egyetemista hallgatókat toboroz az Egyesült Királyságban ingyen Apple Music előfizetésért cserébe.

A múlt héten indította el az Apple a legfrissebb reklámkampányát, melyben a fiatal közösségekre építenek és Apple Music nagyköveteket keresnek, hogy ők terjesszék a zenei streaming platform igéjét. A jelentkezőknek mindössze egy megfelelő követőszámú Twitter fiókra van szüksége; ezután regisztrálniuk kell az Apple Musicra, ahol automatikusan megkapják a 3 hónapos próbaverziót (mint mindenki más), majd a promócióért cserébe újabb 3 hónapra jogosultak a program által.

apple_music.jpg

Ezzel mindenki csak nyer: az Apple megmondja, hogy milyen tartalmakat kell kiposztolnia az adott nagykövetnek, aki ezért cserébe spórolhat pár eurót. Nyilván nem csak előfizetéssel jutalmazza majd hűséges partnereit a cupertinói óriás, hiszen azért ennél jóval nagyobb reklámértéke van már azoknak a személyeknek, akiknek sikerült fiatalkorukra egyfajta imázst maguk köré építeniük. Hazánkban is egyre nagyobb figyelmet kapnak a hasonló tinédzserek.

A legjobban teljesítők külön bánásmódban is részesülhetnek, például ingyen belépést biztosítanak a számukra olyan eseményekre, mint az Apple Music Festival, azonban 3 tweetért cserébe szinte bárki hozzájuthat az extra három hónapért. A lehetőség jelentkezéses és megkereséses alapon is működik, azonban bizonyos alapvető kritériumoknak mindenképp meg kell felelnie a leendő nagykövetnek.

Apple-Music-4-99-euro-cover-2

Az egyik nagykövet ezt az üzenetet kapta az Apple-től:

Köszönjünk, hogy regisztráltál az Apple Music diák nagykövetnek!

Diák előfizetésünk 4.99 dollár / hó a 3 hónapos próbaidőszak után.

Ez egy gyors e-mail, hogy közöljük veled a következő lépéseket.

Mindenekelőtt regisztrálnod kell az Apple Musicra. Az első regisztráció után 3 hónap ingyen van. Kérünk kövesd ezt a linket a regisztrációhoz…

Mint diák nagykövetnek, küldeni fogunk 3 posztot a Twittereden keresztül annak függvényében, hogy milyen válaszokat adtál korábbi kérdéseinkre.

Ha megvan mind a három poszt, küldeni fogunk neked egy kuponkódot, ami további 3 hónapos előfizetést biztosít, teljesen ingyen.

Most diák nagykövetként az a feladatod, hogy ne hagyd abba a posztolást. Rajtad múlik, hogy annyi felhasználót toborozz, amennyit csak tudsz. Az előmeneteled csak akkor tudjuk nyomonkövetni, ha a felhasználóid ezen a linken keresztül regisztrálnak…

A legjobban teljesítő nagykövetek újabb juttatásokat kapnak az Apple Musictól, illetve potenciális jelöltek exkluzív részvételre az elkövetkezendő Apple Music esményekre.

Ha segítségre vagy útmutatásra van szükséged a nevem…és én leszek a koordinátorod ebben a kampányban.

Üdvözlünk a csapatban!

A program egyelőre még csak az Egyesült Királyságban indult el, de vélhetően számos további országban is lehetőség lesz a csatlakozásra, főleg olyan lokációkban, ahol cudarabbul áll az Apple a felhasználói bázisát tekintve.

Forrás: 9to5mac

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!