imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Itt az új MacBook Pro 16" 2019

Mi pedig leteszteltük

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Apple Pay támogatást kap az eBay


A népszerű internetes aukciós weboldal szakított a PayPallal, és saját integrált fizetési megoldáson dolgozik. Az egyik első új fizetési forma az Apple Pay lesz.

Az eBay már 2015-ben bejelentette, hogy váltani fog az addig használt PayPal-ról. Egy ilyen átállás azonban nem megy egyik napról a másikra és rendkívül sok előkészítést igényel. Most viszont hivatalosan is megindult a váltás egy saját, integrált fizetési rendszerre.

Ez utóbbit az amsterdami székhelyű Adyen fejleszti, és többféle fizetési lehetőséget is tartalmazni fog. Ezek közül az egyik első hivatalosan is az Apple Pay lesz. A rendszer tesztelése ősszel kezdődik majd limitált számú felhasználó bevonásával, majd a következő évben folyamatosan bővítve ezt, 2021-re befejezve a végleges átállást. Az intergált platformank köszönhetően a vásárlás végeztével magából az eBay-ből intézhető lesz a többféle módon lehetséges fizetés, nem kell átjelentkezni más szolgáltatásokba.

A kérdés már csak az, hogy mikor jön Magyarországra az Apple Pay? Nos, nem akarunk előre inni a medve bőrére, de úgy néz ki, hogy a Revolutnak hála talán nem is olyan sokára. A Magyarországon is jelen lévő pénzügyi szolgáltató az Apple Pay francia oldalán már a “hamarosan elérhető” felirat alatt sorakozik, illetve a fintech Twitteren is pedzegetett már egy misztikus, mobilos fizetéshez kapcsolódó nagy bejelntést.

Ha tényleg Apple Pay támogatást kap a Revolut, akkor elméletben semmi akadálya nem lesz, hogy itthon is élvezhessük az Apple mobiltárca szolgáltatását. Várós!

Forrás: Engadget

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!