imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Apple ruhák 1986-ból. Óvatosan kattintsatok!


1986-ban Steve Jobs már elhagyta a céget. Ebben az időben valakinek eszébe jutott az Apple-nél, hogy be kellene törni a ruhapiacra, ezért egy komplett kollekciót alkottak meg.

Nehéz lenne szavakkal jellemezni a látottakat. Még 1986-os mércével is megdöbbentőek ezek a fotók, nemhogy mai szemmel, ezért inkább csak jöjjenek a képek. Óvatosan görgessetek!

apple-has-obviously-updated-its-logo-since.jpg the-vibe-of-the-catalogue-is-very-different-from-apples-current-aesthetic.jpg the-company-even-planned-out-some-looks-for-the-kids.jpg rather-than-sleek-minimalism-these-looks-scream-color.jpg imagine-these-guys-camping-outside-apple-stores-for-an-iphone.jpg apples-vintage-trucker-hats-make-ashton-kutcher-the-perfect-choice-to-play-jobs-in-the-movie.jpg

 

Még nincs vége, itt van pár kiegészítő is. Apple watch!!!

the-original-apple-watch there-were-also-tons-of-accessories-for-the-ultimate-apple-fanboys

Állítólag világszerte 22 000 ember hordta ezeket a ruhákat, de azért nem kell nagyon kiemelnem, hogy nem ez volt a legsikeresebb üzletága az Apple-nek.

Képek forrása: rickh3255

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!