imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Apple Store nyílik a világ legnagyobb plázájában


Harmadik boltját készül megnyitni az Apple az Egyesült Arab Emírségekben. Angela Ahrendts szerint a cég készen áll, hogy Dubai egyik legforgalmasabb környékén nyissák meg a legújabb Apple Store-t.

Azon már meg se hökkenünk, hogy a világ minden nagyobb lokációjára jut az Apple-nek egy boltja, mi több, ezek az üzleteket sok esetben a legmenőbb plázákban alakítják ki, és a legelőkelőbb vásárlóréteghez szólnak. Ugyan az Apple által kínált egyes termékek borsosnak tűnhetnek a magyar viszonyokhoz képest, dubai gazdag negyedeiben valószínűleg az olcsóbb árfekvésű boltok vonalát képviseli a cupertinói cég. Persze elképzelhető, hogy az előkelőbb helyeken nyitott Apple Store-ok valamelyest egyedi árukészlettel is rendelkeznek, csakúgy, mint a cég Apple Watch-ra dedikált popup store-jai.

apple-dubai-3

A cég most kiszemelt célpontja a grandiózus The Dubai Mall névre keresztelt áruház, amivel nagyon nem tud melléfogni az Apple, tekintve, hogy 2011-ben a maga 54 millió vásárlójával a világ leglátogatottabb épülete volt. Egyébként a plázában csupán 1200 bolt kapott helyett, és most már köztük az Apple leendő boltja is hamarosan ott figyel. Egy olyan márkának, mint az Apple, méltó üzlethelységet találni még hazánkban is óriási kihívás, nem hogy Dubai és a világ egyik legforgalmasabb vásárlónegyedében.

Készen állunk az Egyesült Arab Emírségek legújabb boltjának megnyitására; helyi művészekkel és üzletemberekkel osztozunk az örömünkben. Izgatottan várjuk az Apple Dubai Mall nyitását!

A megnyitó időpontja még nincs meg, mivel az előkészületek még tartanak, azonban az apple.com-on nemrég frissült az Apple Store-ok listája. Jelenleg a Dubai Mall és környéke 2015-ben 92 milliós látogatottságnak örvendett, ezért heti 7 napos nyitvatartással kalkuláltak a cég fejesei. Gyorsan született is egy reklámkampány a nagy eseményre, ami a “Creativity.Connected.” szlogenre hallgat.

ct-new-apple-store-construction-on-chicago-river-photogallery-20170328-thumbnail

Ha a szintén hamarosan megnyíló chicagói Apple Store-ra azt mondtuk, hogy bámulatos, akkor ezt a kijelentést szorozzátok fel tízzel, így jön ki az a végeredmény, amit valójában gondolunk az Apple Dubai Mallról. Egyébként az új Apple boltok mostanság csak úgy gombamód nőnek ki a földből, az imént nyílt egy újabb lokáció Miamiban is.

Forrás: 9to5mac

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!