imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Apple TV képernyővédő testreszabása


Az Apple TV lehetővé teszi, hogy egyénileg szabjuk személyre a képernyővédő tartalmát. Nézzük, hol található ez a beállítás. 

Az Apple szórakoztató doboza számos lehetőséggel bír, én személy szerint nagy rajongója vagyok a tvOS gyári képernyővédő animációinak. Ezen felül persze egyéni tartalmat is kirakhatunk a tévé képernyőjére, egyéni preferencia alapján akár a saját fotóalbumunkat is. Ehhez a következő menüpontokon keresztül vezet az út:

  1. Lépj be a Beállításokba
  2. Navigálj az általános fülre
  3. Majd a Képernyővédő almenüre

Ebben a menüpontban több lehetőség közül is választhatunk, például saját vagy gyári képek közt is válogathatunk, beállíthatjuk az otthoni megosztás tartalmait vagy a saját albumunkat is. Ezt követően azokat a preferenciákat szabhatjuk személyre, amik a képernyővédő aktiválására vonatkoznak, sőt azt is megadhatjuk, hogy akár zene vagy podcastok lejátszása közben is aktiválódjon az általunk megadott háttér.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!