imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Apple TV-re is frissült a béta szoftver


Tegnap írtunk az iOS 8 5. bétájáról és az OS X Yosemite új Developer Preview verziójáról is, azonban szegény Apple TV-vel nem sokat foglalkoztunk. Pedig talán itt történtek a leglátványosabb változások az új béta megjelenése kapcsán: a kezelőfelület jelentősen átalakult.

Az elrendezés és a funkciók maradtak, az ikonok azonban az iOS 7-ből megismert forma- és színvilágot kapták meg. Megváltozott a használt betűtípus is, és egy csomó apróságon finomítottak még az Apple-nél. Így néz ki az Apple TV most:

Apple TV iOS 7 Apple TV iOS 7

Így pedig az új bétával:

Apple TV iOS 8
Apple TV iOS 8
Képek forrása: 9to5Mac.

Látszik, hogy mindenhonnan levették a tükröződő-csillogó effekteket, egyszerűbbek a keretek az aktív ikonok körül, és az aktív fülek körüli kék „fények” helyét is az egyszerűbb keretek vették át. A külcsínen kívül sok változás nem történt.

Nem is értem amúgy, miért várt eddig ezzel az Apple, az utóbbi időben azt hangoztatják, hogy már nem hobbiprojekt az Apple TV, viszont úgy tűnik, mintha a dizájnerek csak most kaptak volna észbe, hogy a kis fekete doboz nem kapta meg a tavaly bevezetett látványvilágot. Nekem egyébként elsőre kicsit furának tűnik az „iOS-7-esedett” Apple TV. Nektek tetszik az új dizájn?

Forrás: 9to5Mac.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!