imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Apple videó a 2015-ös San Franciscó-i Pride felvonulásról


Akárcsak tavaly, az Apple dolgozói idén is részt vettek a San Franciscó-i Pride felvonuláson, több más technológiai céggel, többek között a Google-lel és a Facebookkal együtt. Az idei eseményről is készítettek egy videót, amit tegnap töltött fel a cég a hivatalos YouTube-csatornájára.

Ahogy azt Tim Cook hétvégén Twitteren megosztotta, minden eddiginél több Apple-munkatárs érkezett San Franciscóba a felvonulásra, összesen 8000 résztvevő volt a cégtől. A videó elején is azt láthatjuk, ahogy különböző módokon utaznak a cég dolgozói a helyszínre: vonattal, busszal, biciklivel, sőt, repülővel. A résztvevők különleges fehér pólókat kaptak az eseményre, melyeken szivárványos Apple-logó volt látható.

Az eseményen Tim Cook mellett többen is részt vettek az Apple felső vezetéséből, például Phil Schiller, vagy a környezetvédelmi ügyekért felelős alelnök, Lisa P. Jackson. Az Apple régóta részt vesz a fesztiválon, de ennyien még sosem voltak San Franciscóban. Egy másik Twitter-bejegyzésből láthatjuk, hogy is néz ki több ezer apple-ös az utcán:

Tim Cook egyébként az első olyan Fortune 500 céget vezető vezérigazgató, aki nyíltan vállalja homoszexualitását. Noha tagadni soha nem tagadta, és ez nyílt titok volt a szakmában, tavaly mégis úgy döntött, hogy ír egy nyílt levelet a Bloomberg BusinessWeekre, hogy ezzel is segítsen másokon. És akkor jöjjön az idei videó:

Az Apple ezt írta a videó alá a YouTube-on:

2015. június 28-án több ezer Apple-alkalmazott érkezett családjaikkal és barátaikkal, hogy együtt legyenek a San Franciscó-i Pride-on. A világ minden részéről érkeztek, hogy segítsenek bemutatni és ünnepelni mély elköteleződésünket az egyenlőség és sokszínűség mellett. Mert az Apple-nél hisszük, hogy az elfogadás inspirálja az innovációt.

Az idei San Franciscó-i Pride egyébként azért is volt jelentős esemény, mert mindössze néhány nappal azután tartották meg, hogy az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága kimondta, hogy nem tiltható az azonos neműek házassága az országban.

Forrás: iMore, 9to5Mac, AppleInsider, Cult of Mac. Borítókép: Apple.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!