imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Apple videó a San Franciscó-i Pride felvonulásról


Az Apple – a többi helybéli nagyobb technológiai céggel egyetemben – hagyományosan részt vesz a San Franciscó-i Pride felvonuláson. Nem volt ez máshogy idén sem, több ezer Apple-alkalmazott vonult fel Tim Cook vezetésével, kifejezetten az eseményre készített pólókkal és molinókkal.

Egyvalamire nem volt azonban korábban példa, hogy az Apple egy videót is kiadjon a június 29-én lezajlott San Francisco Pride Parade-ról. Íme:

Amellett, hogy aktívan részt vett, az Apple ajándék iTunes Gift Cardokat is osztogatott, illetve elindított kifejezetten az eseményre egy külön rádiócsatornát is az iTunes Radión. Kihangsúlyozták továbbá, hogy mennyire fontos értéküknek tartják azt, hogy elutasítják az emberek mindennemű hátrányos megkülönböztetését, például tavaly is aktívan lobbiztak az amerikai kongresszusban az Employment Nondiscrimination Act (kb. alkalmazottak diszkriminációja elleni törvény) elfogadásáért.

Tim Cook még egy csomó szelfit is bevállalt, amik természetesen Twitterre is kikerültek:

Forrás: The Verge, borítókép: NBC News.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!